Järjestä työntekijälle hetki omaa aikaa

Arjen sirpaleisuus ja monitahoiset meihin kohdistuvat vaatimukset riittämättömyyden kokemuksineen ovat jaettu todellisuutemme tänäpäivänä. Kenelläkään ei ole oikein viisastenkiveä asian parantamiseksi ja tilanteeseen on enemmän tai vähemmän sopeuduttu ja alistuttu. (Työ)Elämämme ei ole kuitenkaan näin kestävällä pohjalla monestakaan syystä (esim. Helsingin Sanomat oli juuri haastatellut aivotutkija Minna Huotilaistsa aivojen kuormittumisen näkökulmasta).

Keinoja muuttaa elämän suuntaa on siis haettava, vaikka se työtä vaatiikin. Ratkaisu ei ole kuitenkaan yhtäällä vaan se on meissä jokaisessa, meidän valinnoissamme sen suhteen, mihin aikamme käytämme ja energiamme ohjaamme. Luontaisesti fiksuja valintoja on välillä helpompaa, välillä vaikeampaa tehdä. Joskus elämä on niin sumuista, että sitä tulee vain suoritettua kalenterimerkintöjen mukaan ilman sen laajempaa strategiaa. Välillä yksikin maaginen keskustelu tutun tai tuntemattoman, ammattikeskustelijan tai kanssaihmisen kanssa saa meidät näkemään selkeämmin ja saavuttamaan pieniä tai isoja oivalluksia, joiden myötä elämämme jäsentyy hämmästyttävästi. Ihminen kasvaa vuorovaikutuksessa ja siksi meidän on synnytettävä kohtaamisia ihmisten arjen kokemusten ympärillä.

HR:nä tai esihenkilönä sinä voit tarjota teillä työskentelevälle ihmiselle palvelun, jossa
- Ihminen tuntee ja kokee saavansa olla täysin oman elämänsä äärellä yhdessä toisen kanssa
- Ihminen jäsentää omia ajatuksiaan omasta lähtökohdastaan kokonaisvaltaisesti
- Ihminen havahtuu uudelleen omaan rooliinsa osana missiotanne
- Ihminen alkaa muistaa omia arvojaan, vahvuuksiaan ja palauttaa näiden kytkennän työhön, elämään, tulevaisuuteensa ja arkeensa
- Ihminen löytää konkreettisia tekoja, jotka vievät oivallukset käytäntöön
- Jo yksi tapaaminen vaikuttaa – aikaa, rahaa ja inhimillistä energiaa säästyy

HR, työnantaja tai esihenkilö! Tarjoa mahdollisuus omaan aikaan – maagiseen kohtaamiseen – Kasvukeskusteluun®.

5.2.2024 Elina Lillstrang

Tilaa uusimmat sisällöt sähköpostiisi

Jätä yhteystietosi

Mobirise.com