Osallistujalle

Kasvukeskustelut® rakentavat tulevaisuutta käytännön arjen tasolla, yksi tapaaminen kerrallaan. Osallistuminen on käytännössä helppoa: varaa aika nettikalenterista (linkin saat työnantajaltasi tai kasvupsykologilta) ja osallistu tunnin mittaiseen etätapaamiseen sovittuna aikana. Pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa, jonka tehtävänä on peilata ajatuksiasi ja auttaa löytämään myönteinen ja eteenpäin vievä näkökulma. Keskustelussa etsitään ratkaisuja uusien näkökulmien ja arkisten kokeilujen kautta.

Mistä sinä haluaisit jutella? Siitä lähdemme liikkeelle. Tavoitteena on ihmisen oman henkilökohtaisen kasvun tukeminen. Kasvukeskustelussa® käsitellään ihmisen oman elämän kannalta tärkeää aihetta, joka voi olla valmiiksi mietitty tai se muotoutuu keskustelun aikana. Kasvukeskustelussa® syntyy paitsi uusia näkökulmia, myös rohkeutta elää omien arvojen mukaista elämää sekä uusia ideoita toteuttaa arjen kokeiluja. Jo yhden tapaamisen aikana päästään liikkeelle ja ottamaan pieniä askelia eteenpäin: tavoitteena ei ole saada kaikkea valmiiksi tai aloittaa aivan alusta, vaan käynnistää tai kiihdyttää jo meneillään olevaa kasvua.

Sinun aiheesi on tärkein! - Lue aiheeseen liittyvä blogikirjoitus


Jyväskylän Yritystehtaan työntekijät osallistuivat Kasvukeskusteluun®

Toivoin, että pysähtyminen ja asioiden pohdinta ammattilaisen kanssa toisi jotain uutta omaan ajatteluun ja toimintaan. Iso, epäselvä asia muuttuikin pienemmäksi, konkreettisesti edistettäväksi asiaksi.

Mobirise Website Builder

Mika Fisk

Yritysvalmentaja

Heräsin ajattelemaan, miten hyvin asiat omassa elämässä on ja kuinka paljon asioita, joista on unelmoinut, on jo saavuttanut. Ja mikä tärkeintä, on okei nauttia siitä ja näin ajoinkin tämän keskustelun pohjalta tehdä :)

Mobirise Website Builder

Oona Tynkkynen

Sisällöntuottaja

Heräsikö kysymyksiä?

Katso Usein Kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

Osallistujien kokemuksia

”Tapaamisessa keskityttiin 100 % minuun.” 
”Hyödyllisimpänä pidin omista vahvuuksista muistuttamista.”
”Hyvä että sain puhua! Se oli tärkeintä!"
”Kasvukeskustelu oli kuin olisin nukkunut oikein hyvät yöunet pitkästä aikaa.”   

Mitä kasvukeskustelu sai aikaan?

"Sain hyötyä ja tulevaisuudenuskoa."
"Itteni sait miettimään eri tavalla.”
”Jaksan olla taas enemmän minä.”
Elina Lillstrang Oy
  • c/o Elina Lillstrang
  • Kivelänlammentie 71
  • 40660 Jyväskylä

Yhteys
  • 050 365 7220
  • elina@kasvupsykologi.fi

Free AI Website Creator